Kvalitet  
     
  Preduzeće Isis d.o.o. u svom poslovanju primenjuje međunarodno priznat standard ISO 9001:2008 – Quality Management Systems. Cilj je postizanje potpunog zadovoljstva korisnika.
Potvrda toga je dobijanje međunarodno priznatog sertifikata IQNET
  U svom radu, preduzeće primenjuje i poštuje sve zahteve domaćeg standarda SRPS ISO 9001:2008 kao i važeće zakonske propise.
Ovim se obezbeđuje garancija korisnicima da će imati kvalitetnu uslugu i visoko kvalitetne proizvode. Potvrda toga je dobijanje domaćeg sertifikata JUQS.
 
 
 
  O Nama  
 
Isis d.o.o. je kao proizvodno - trgovinsko preduzeće osnovano krajem 1999. godine sa sedištem u Beogradu
 
Uz pažljivo praćenje kretanja na tržištu, spremni smo da odgovorimo i na najkompleksnije zahteve prevashodno u oblasti zaštite na radu i da isporučimo brzo najrazličitije grupe artikala bilo da je reč o zaštitnim sredstvima na radu ili robi koja je potrebna za tehničko održavanje u okviru svakog preduzeća:
     
 

- Sredstva zaštite na radu
- Sredstva za održavanje higijene
- Elektro i vodovodni materijal
- Ručni i električni alati
- Brusni i rezni materijal
- Okovi i šrafovska roba
- Ležajevi i remenje
- Auto delovi za putnički i teretni saobraćaj.

 
     
 
Deviza našeg poslovanja, u uslovima moderne ekonomije, jeste tačnost, brzina, efikasnost i poverenje, bez obzira na količinu robe koju isporučujemo. Ipak pre svega možemo da naglasimo da je osnova našeg poslovanja prijateljska i stručna podrška (besplatan konsalting, studija i analiza) svakoj firmi sa kojom saradjujemo.
 
     
 
Komercijalno i kadrovski, razvili smo se u preduzeće koje je zadobilo poverenje velikih sistema i javnih komunalnih preduzeća u zemlji i inostranstvu.
 
     
     Tel: 011 319 18 92, 011 269 00 15
      isis@eunet.rs
 
Isis d.o.o.   
2011 / Sva prava zadržana   
Home Page English version